kerdezo_2_1.jpg 

Gundel Takács Gábor a házigazdája a ma este 8-tól adásba tolt műsornak, ami az RTL Nyerő párosának utolsó és a Barátok közt első félórájával megy majd szembe, illetve a TV2 Találd ki, mit fogsz nézni ;) című, vélhetően valami vicces kvízműsorával, ami 19:00-től egészen 22:50-ig tart majd, ha lehet hinni a műsorújságoknak.

A Kérdező izraeli formátumra (Who's Asking?) épített, elméletileg tudásalapú vetélkedő, amiben nem a műsorvezető, hanem közel 100 civil és egy rakás celeb teszi fel a kérdéseket, melyek között a saját érdeklődési körüktől a szülővárosuk nevezetességein át a szakmájuk titkaiig minden lehet. A végén meg ott van tízmillió megnyerhető forint, szóval tét is van.

A sajtóközleményt olvasva a tudásalap az nekem helyből kontra, hiszen a "Melyik országból származik Gianni egyik kedvenc étele, a rizibizi?" vagy a "Melyik filmben hangzik el az Ederlezi című dal, amivel Rúzsa Magdi berobbant a Megasztárban?" az nem feltétlen igényel lexikális tudást, de majd meglátjuk, mi sül ki ebből.

A vetélkedő után a Feleségek luxuskivitelben című trashreality különkiadása jön, a Lagzi luxuskivitelben (este 9), amiben Vasvári Vivien és Fecsó áll oltár elé. És aki Vivi és/vagy Fecsó függőségben szenvedne, az RTL dettó ma este, 7-kor induló Nyerő párosában is találkozhat velük, csak szólunk.

1_luxuslagzi.jpg

Lesz hogyvót erről is, jóhogy. Gundel Takács Gáborral készült interjúnk hamarosan olvasható lesz az Indexen.